Verhuur & Demonstraties

Bent u geïnteresseerd in het huren van een Teslacoil?

De Audio Modulated Solid State TeslaCoil opstelling is betrouwbaar en te huur voor demonstraties. Dit is een goede opstelling om de effecten van hoogspanning te laten zien. Alle benodigdheden voor een demonstratie zitten in één nette koffer. Deze koffer bevat ook leuke extra's zoals: MP3 speler met muziek, audio modulator, grote gloeilamp, TL-buis, handleiding en alle benodigde kabels. Een mooi voorbeeld van een demo is de martini charger opstelling.

U huurt het apparaat los en bedient het zelf. Het is daarom een vereiste dat u (of degene die hem op die dag gaat bedienen) een korte introductiecursus volgt over de bediening en veiligheid. Dit zal maximaal 30 minuten in beslag nemen en is inclusief. Deze zal worden gegeven op het moment dat de opstelling afgehaald wordt.

Het is belangrijk dat u weet wat de eigenschappen van dit apparaat zijn en wat de invloeden op de omgeving en risico's zijn voordat u tot huur overgaat. Lees daarom eerst de handleiding goed door.

Het gebruik van dit apparaat is volledig op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan personen of voorwerpen. U wordt gevraagd hiervoor te tekenen. Schade aan het apparaat zijn op kosten van de huurder. Wij gaan er vanuit dat er professioneel wordt omgegaan met het apparaat en de veiligheid. Mochten we de indruk krijgen dat dit niet het geval is, behouden wij ons het recht voor om van de verhuur af te zien.

Het afhalen van de set kan bij voorkeur in de avond op de dag ervoor. Afhalen en brengen kan in Uithoorn (NH). Als u meer wilt weten of de opstelling wilt huren kunt u contact opnemen.

We hebben 9 gasten en geen leden online